Kodumeeskond oli avaveerandil dikteerivamaks pooleks ja viie minutiga haarati 13:6 eduseis. Ogre mängijad olid hoos kaugvisetel, Karlis Apsitise viimase sekundi viskest siirduti teisele veerandajale 24:10 eduseisust.

Renars Magone jätkas võõrustajate suurepärast minekut samuti kolmepunktiviskega, millega oli Valga-Valka jaoks vahe paisunud juba 17 punktile. Alla ei antud ning seisult 29:12 tehti omakorda 16:2 spurt. Punkte tõid nii Guntis Sipolinš, Timo Eichfuss ja ka Dashawn King. Mitu head läbimurret lõpetas resultatiivselt lätlasest tagamees Elvis Endzels. Ogre sai mõõnast üle ja paari minutiga pääseti taas kümne silmaga ette.

Eichfussi nelja punkti ja Sipolinši kaugviske toel alustas Valga-Valka kolmandat veerandaega 7:0 spurdiga ning Ogre edust oli alles jäänud vaid kaks silma. Kaotusseisu Ogre siiski ei jäänud, aga külalised püsisid mängus ja viimane neljandik algas kodumeeskonna 59:54 juhtimisel. Endzelsi vabavisetest pääses Valga-Valka mõned sekundid hiljem kolme punkti kaugusele, misjärel tegi Ogre 9:0 spurdi. Seisult 71:59 tabas Sipolinš korvi alt ja Eichfussi olulisest kolmepunktiviskest vähenes külaliste jaoks 4.13 enne lõppu vahe seitsmele punktile. Stephen Browni korvist õnnestus Valga-Valkal peagi seisuks 68:73 teha, ent Magone ja Ogre mängu 12. kaugvise kohtumise viimasel minutil suurendas vahe 80:70 peale ning nii polnud võitjas enam kahtlust.

Ogre parimatena viskasid Viktors Iljins ja Rihards Zebergs võrdselt 14 punkti. Renars Magone lisas 12 punkti ning Karlis Apsitis ja Lauris Mizis tõid 11 silma.

Valga-Valka poolelt viskas King 16 punkti. Eichfussi nimele jäi 15 silma, Endzels ja Sipolinš lisasid 14 punkti, kellest viimane kogus ka 10 lauapalli.

Päeva viimases kohtumises ei jätnud BK Ventspils koduplatsil Jekabpils/SMScredit.lv tiimile mingit võimalust ja sai kirja 112:76 võidu.

OlyBet Eesti-Läti korvpalliliigas toimuvad järgmised mängud juba homme. Pärnu Sadam võõrustab BK Liepajat, Tallinna Kalev/TLÜ sõidab külla Valmiera Glass VIA-le ning Tartu Ülikool kohtub samuti võõrsil Läti Ülikooliga.