Tartus toimunud mängu alustas kohalik meeskond paremini ja esimese nelja minuti möödudes juhiti 11:4. Jurmala suutis aga vahet vähendada ja veerandaeg lõppes tartlaste 20:17 eduseisus.

Suvega noorenduskuuri läbinud Tartu meeskond ei lasknud end sellel heidutada juba kontrollmängudes ning nüüdki näidati väga enesekindlat mängu. Jurmala oli teisel veerandajal suurtes raskustes ja kokku suudetigi visata vaid viis silma. See-eest Tartu sai kirja 22 punkti, mis andis neile poolajaks 42:22 eduseisu.

Kolmas veerandaeg kulges tasavägisemalt ja Jurmalal õnnestus kaotusseisu nelja punkti võrra vähendada. Kohtumise saatust see aga oluliselt ei muutnud, sest Tartu suutis turvalist vahet hoida ja kokkuvõttes veenva võidu ka kätte saada.

Võitjate resultiivseimaks kerkis kaugviskeid 13-st 6 tabanud ja 30 punkti visanud Märt Rosenthal. 24 silma ja 7 lauapalli tõi tagamängija Arnas Velicka. Julius Kazakauskas lisas 13 silma ja 14 lauapalli. Jurmalale tõi Kristaps Mediss 17 punkti.

Pärnu Sadam pidi võõrsil vastu võtma 74:99 kaotuse BK Ogrelt. Kaspars Berzins tegi võitjate kasuks 16 punkti ja 10 lauapalliga kaksikduubli, Kristaps Dargais tõi 14 silma ja 8 lauapalli ning Edgars Lasenbergs panustas 11 punkti ja 5 korvisööduga. Pärnut vedas 17 punkti ja 6 lauapalli kogunud Karl-Martin Kask, Mihkel Kirves lisas 16 silma ja 6 lauapalli ja Saimon Sutt tõi 12 punkti ja samuti 6 lauapalli.