Rapla parimana viskas Nolan Cressler 20 punkti, Gert Dorbek lisas 16 ning Maris Ziedins 15 silma. Kalevlaste poolelt paukus püss ainsana 19 silma visanud Kristo Saagel, Bamba Fall piirdus 13 minuti jooksul üheksa punkti ja kolme lauapalliga.

Kohtumine täispikkuses:


Enne mängu:

Raplakad on Juhkentali tänaval kohal pärast kolmepäevast puhkepausi. Neljapäeval kaotati suurepäraseks hooaja avalöögiks kujunenud mängus BC Kalev/Cramole lisaajal 76:78. Rapla mäng oli lüheldasest pingist hoolimata positiivseks üllatuseks. On ju meeskond palju muutunud.

Kalev/TLÜ on pigem täienenud. Djordje Dzeletovici kõrval rassib eesliinis nüüd liiga pikim mees, vana tuttav Bamba Fall (31 a-217 cm), kes reedel kostitas pärnakaid 17 punkti ja 11 lauapalliga. Juurde on tulnud Renato Lindmets, Kristo Saage, Kiur Akenpärg, Mario Paiste. Kui ka Kaido Saks ja Lindmets vormi koguvad, peaks meeskond saavutama heade eeldustega tasakaaluka tiimi.

Avamäng, kus Kalev/TLÜ võitis võõrsil Pärnu Sadamat 78:72, osutas siiski ka Raido Roosi juhendatava väikse Kalevi vajakajäämistele. Nad kaotasid Pärnule laua suurelt 27:40. Rapla seevastu võitis lauavõitluse Kalev/Cramo vastu 44:39. Kas see võib olla element, mis saab täna otsustavaks?

Rapla uued leegionärid – Devonte Upson (23-206) ja Nolan Cressler (23-193) said kõvas mängus mõlemad kirja 21 silma, esimene lisaks ka 9 lauda, teine 6 lp.

Küsimusele, kas seljale valusalt kukkunud Djordje Dzeletovic esmaspäeval kaasa teha saab, vastas Roos pühapäeva õhtul diplomaatiliselt: "Homme (loe: täna - toim.) käime veel füsio juures ja eks reaalne olukord selgub mängueelsel soojendusel."

Mulluse põhjal võib väita, et Kalev/TLÜ on Rapla jaoks ebamugav vastane. Põhiturniiril mängiti 2-2, mõlemad võitsid ja kaotasid kodus ühe kohtumise.