Kohtumine Tartu meeskonna ja sel hooajal head minekut näidanud Tallinna Kalev/TLÜ vahel algas tasavägiselt ning esimene veerandaeg lõppes 15:15 viigiliselt. Teise veerandaja võitis Tartu koguni 26:13 ja poolajale mindi nii üpris turvalises eduseisus.

Järgmise kümne minutiga õnnestus aga Gert Kullamäe hoolealustel Taylor Staffordi ja Damarcus Harrisoni juhtimisel vastane surve alla panna ja viimast neljandikku alustati nii Tartu kuuepunktilisest eduseisust. Võõrustajad said aga oma kaitse nüüd pidama, kui lasti Kalevil vaid 12 punkti visata. Ise saadi kirja 15 silma, mis andis kokkuvõttes Tartu Ülikoolile üheksapunktilise võidu.

Arnas Velicka tõi Tartu poolelt 22 punkti, 7 lauapalli ja 5 korvisöötu. Märt Rosenthal lisas 12 ning Joonas Anton Jürgenstein 11 silma. Julius Kazakauskas viskas 8 punkti ja kogus 8 lauapalli. Sama palju punkte said kirja ka Rain Raadik ja Kregor Hermet.

Kalev (5-3) jätkab kaotusest hoolimata tabelis Ventspilsi ja Kalev/Cramo järel kolmandal kohal, Tartu (4-2) on kaheksanal kohal.

Intervjuud Gert Kullamäe ja Priit Venega: