Eesti võistkond haaras mängus ohjad kohe algusest ning viimane viigiseis oli 2:2. Sealt edasi said eestlased korduvalt 18-punktise edu, kuid sealt suuremaks vahe kordagi ei kärisenud. Samas ei suutnud lätlased TalTechile kordagi enam ka päris ohtlikuks saada.

Oliver Metsalu viskas võitjate poolel parimana 20 punkti ja hankis lisaks ka 5 lauapalli. Toomas Raadiku kontole kanti 15 silma ning 4 viskeblokeeringut, Gregor Arbet tõi 10 punkti, Sten Olmre lisas 9 silma ja 5 korvisöötu ning vaid ühe pealeviske sooritanud Norman Käbin jäi küll punkktiarvestuses kuivale, kuid jagas kaaslastele 11 resultatiivset söötu ja hankis ka 5 lauapalli.

Oma debüüdi TalTechi eest tegi suvel Rootsi kõrgliigast kodumaale naasnud tagamängija Jaan Puidet, kes kaptenina sai 20,5 minutiga kirja 7 punkti, 3 lauapalli ja 2 söötu.

Jekabpilsi mängu vedasid tavapärased liidrid - Verners Kohs viskas 18 punkti ja hankis 7 lauapalli ning Jurijs Aleksejevs tõi 14 silma, 12 lauapalli ja 5 korvisöötu.

TalTech on liigatabelisse kogunud nüüd kaks võitu ja kolm kaotust, Jekabpilsil on viie mängu järel liigas ainsana võiduarve avamata.