Kalev/Cramo tegi vahe sisse juba esimesel veerandajal, mis võideti 32:13. Poolajaks oli edu juba 24-punktiline, kui seis oli 52:28.

Kolmandal veerandajal suurendasid kalevlased eduseisu veelgi, võites veerandi 24:18. Pärnu vähendas viimases vaatuses veidi vahet, ent pidid kokkuvõttes tunnistama vastaste 66:93 paremust.

Võitjate resultatiivseimatena viskasid Kristjan Kitsing ja Kristjan Kangur vastavalt 18 ja 17 punkti. Branko Mirkovic ja Reggie Lynch lisasid 14 punkti. Pärnu parim oli 13 silmaga Henri Wade-Chatman.

11 mänguga 10 võitu kogunud Kalev/Cramo hoiab Eesti-Läti ühisliigas esimest kohta. Viie võidu kõrvale seitsmenda kaotuse saanud Pärnu Sadam asub tabelis 9. real.

ENNE KOHTUMIST:

Pärnu Sadama ja Kalev/Cramo kohtumine algab Pärnu spordihallis kell 17, Delfi TV vahendab mängu otsepildis.

Pärnu Sadama kodumängude seeria on seni olnud heitlik – Läti tippklubilt Riia VEF-ilt saadi hea mängu juures napp 72:76 kaotus, TalTechile jäädi kindlalt alla 48:70, misjärel rehabiliteeriti end 70:65 võiduga Tallinna Kalev/TLÜ üle. Viimases mängus Tallinna Kalevi vastu tõusid meeskonna kangelasteks Henri Wade-Chatman ja Mihkel Kirves. Wade-Chatman viskas 21 punkti ning jagas 5 resultatiivset söötu, Kirves sai kirja 20 silma ning 9 lauapalli. Pärnu esindusmeeskonnal on turniiritabelis viis võitu ja kuus kaotust, millega asutakse 9. kohal. Vigastuspausi järel saab pühapäeval väljakule naasta 19-aastane mängujuht Sten Saaremäel.

Kalev/Cramo teenis oma viimases mängus senise üheksa võidu kõrvale esimese kaotuse Eesti-Läti korvpalliliigas, kui neljapäeval jäädi kodusaalis 82:91 alla Riia VEF-ile. Vigastustest räsitud valitsev Eesti meister mängis vaid seitsme mehega. Chavaughn Lewis tõi üleplatsimehena 25 punkti, 5 lauapalli ja 3 resultatiivset söötu. Meeskonna kapten Kristjan Kangur lisas 19 ning Janari Jõesaar 14 silma. Mõlema eestlase arvele kogunes ka 8 lauapalli. Vigastatute nimekirjas on Erik Keedus, Ivan Almeida, Maksim Salaš ja Martin Dorbek, kelle hulgast võib eelseisvas mängus kaasa teha vaid viimane. Kohtumises Pärnu Sadama vastu võib mänguaega teenida ka seni statisti rollis olnud 21-aastane Madis Soodla.