"Eesmine ristatiside on katki ja vajab taastamist. Eelmisel lõikusel ristatist ei parandatud, ehkki arvestades juhtunut, siis ilmselt olnuks vaja. Minimaalne taastumisaeg on kuus kuud, alla selle ei mängi välja. Lõikusele pääsen paari nädala jooksul," rääkis 33-aastane Leppik vigastusest. "Suvel sai jõusaali suht vähe tehtud ja ju see polnud piisav. Töö kõrvalt lihtsalt ei jõudnud. Järelikult jalg ei olnud koormusteks valmis," arutles Leppik.

"Vaimule hakkavad need vigastused ja seepärast tekib tunne, kas enam väljakule tagasi saabki. Pidev taastusravi on tüütu ja hakkab ajudele. Proovin jala korda teha, aga mingeid eesmärke tagasituleku osas endale ei pane. Jalg on vaja juba sellepärast korda saada, et elu läheb ka pärast korvpalli edasi." Põhihooaja mängudes Leppikut prognooside kohaselt ei näe, tagasitulek võiks olla reaalne play-off seeriates.

"Taastusravi teen meeskonna juures ja üritan olla muudes rollides nii kasulik kui saan. Mõnes mõttes koopia eelmisele hooajale. Endal on väga halb tunne meeskonna ees. Nagu tasuta istun siin, kasulik ei suuda olla. Natuke väikeste poiste treeninguid aitan läbi viia, aga seda pole liialt palju."

Leppik vigastas põlve kohtumises Rakvere Tarvaga, mängu neljandal minutil. Rünnakule joostes läks jalg alt ära ja oligi kõik.