2015/16 hooajal mängis Bratož kõikides liigades kokku - Aadria liiga, Sloveenia liiga & Europe Cup - KK Tajfun Šentjuri eest 44 mängu, olles platsil keskmiselt 21,4 minutit mängu kohta. Teenitud mänguminutite jooksul viskas tagamängija keskmiselt ligi 8 punkti, jagas 2,9 resultatiivset söötu ning tegi 1,7 vaheltlõiget mängu kohta.

Domeni noort korvpallurikarjääri ilustab 2014/15 hooajal KK Tajfuniga Sloveenia meistriks tulemine. Tiitli võitmist võib pidada erakordseks saavutuseks, sest aastast-aastasse on Sloveenia liigat valitsenud kaks suurt korvpalliklubi: Union Olimpija ja Krka.

Eelmise hooaja lõpus kutsuti noor tagamängija ka Sloveenia rahvuskoondisse, kuid kahjuks tuli tal hüppeliigese vigastuse tõttu koondiselaager pärast kümnepäevast treeningprogrammi pooleli jätta.

Domen Bratož: “Mul on hea meel, et minu mängijakarjäär jätkub Eestis. Ma loodan, et kohanen kiirelt uute meeskonnakaaslastega, treenerite ja liigaga. Lisaks sellele usun, et klubil saab olema edukas ja võituderohke hooaeg”.

Rapla mänedžer Jaak Karp: "Domeniga kokkuleppele jõudmine on meie jaoks suur saavutus! Tegemist on mängijaga, kes on karastunud Aadria liigas, Sloveenia liigas ja eurosarjas. 2015. aasta kevadel tõusis ta vahetusmängijast rolli, kus vedas Taijfuni suure ja kuulsa Krka vastu poolfinaalist edasi finaali ja sealt edasi Sloveenia meistriks. See oli tõeline Sloveenia korvpalli Tuhkatriinu lugu. Tema mängutasemes ei ole kahtlust, nüüd tuleb ta vaid meie süsteemi sobitada."