203cm pikkune kanadalane peaks jõudma Eestisse 29. augusti. Enda sõnul ta varem Eestist midagi ei teadnud, kuid pärast seda, kui tekkis võimalus Pärnusse mängima tulla, sai Drew palju head informatsiooni oma tuttavate käest. Lisaks Pärnu Sadama pakkumisele, oli mehel laual ka muud variandid, kuid tema enda jaoks oli Pärnu parim.
„Otsustasin tulla siia mängima, kuna näen suurt võimalust teenida palju mänguminuteid ja Alexela meistriliiga on väga heas nimekirjas. Kõik jooksis väga hästi kokku ja varsti olen kohal,“ vahendas Urquharti muljeid Pärnu meeskonna facebooki leht.

Eelmisel hooajal pallis ta NCAA 1. divisjonis Vermonti ülikoolis. Tema keskmised näitajaid 11,1 punkti ja 5,4 lauapalli. „Mu karjäär Vermontis oli midagi fantastilist, õnnestus iga mänguga paremaks minna ja tunnen, et olen täiesti teisel tasemel.“ Lisaks on Drew mänginud noorteklassides Kanada koondises ja Vermonti ülikooli eest pallis ta neli aastat.

„Minu lemmikmängijaks on Steve Nash. Tema ongi põhjuks, miks ma korvpalli nii tõsiselt kiindusin,“ rääkis Drew.
Uurisime, kas tal on peale korvpalli mõni lisahobi:“ Mul on oma pisike firma Big Banchee Customized. See võtab minu vaba aja,“ oli Drew oma firma üle uhke. „Minu suur eesmärk on mängida NBA-s leian, et kui suurelt ei unista, ei ole vaja ka korvpalli mängida!“

Pärnu Sadama peatreener Heiko Rannula skautiski just Kanada mängijaid, kuna eelnevalt on olnud head kogemused. „Drew mängis keskkoolis tagamängija positsioonil, seega on tehniliselt mitmekülgsem, samas on ka teatud elemente, mida peab veel arendama, et ta korvi all efektiivsem oleks,“ rääkis Rannula. Peatreener lisas, et tema valitud mängija on mitmekülgne, ohtlik nii lähedalt kui kaugelt ning üsna liikuv ja hea viskega, mis annab meeskonnale rünnakul rohkem ruumi.

2015. aastal tuli Urquhart Kanada koondisega U19 MM-il viiendale kohale.