Koduse meistriliiga uus hooaeg algab 2. oktoobril. Avamänguks rivistuvad pühapäeval kell 17 Raplas Sadolin Spordihoones üles mullune pronks Rapla AVIS ja valitsev meister BC Kalev/Cramo. Mängust teevad ülekande TV6 ja Delfi TV.

Toome pressikonverentsilt välja igalt treenerilt ühe või paar mõtet ning ennustuse.

G4S noorteliiga meeskonna (varasem Audentes) juhendaja Indrek Visnapuu:

"Mul on hea meel, et meie meeskonnast on siirdunud mängijad sellistesse klubidesse nagu Vitoria Laboral Kutxa, Brose Basket ja Bologna Virtus. Meie probleem on praegu see, et iga kord, kui vastane palli korvi alla söödab, tulevad sealt ka punktid. Samas rünnakul on see kohati meie eeliseks, et oleme vastaste pikkadest kiiremad."

Ennustus. Tänavu koduliigas poolfinaali pääsevad meeskonnad (ei ole paremuse järjestuses pandud). "Rakvere, Tartu Ülikool, Kalev/Cramo ja Rapla."

Valga Maks ja Mooritsa tegevjuht Antti Vasar:

"Tahaksin väga lisaks Valmo Kriisale ka tema poega Kerri meeskonda saada. Loodan, et mul õnnestub Tartuga kokkuleppele saada. Meeskonna uutest mängijatest ootan enim Rain Raadikult."

Tänavused poolfinalistid: "Tartu, Kalev/Cramo, Valga." (Üks puudu.)

TTÜ juhendaja Rait Käbin:

"Sten Olmrelt ootan võib-olla kõige rohkem tänavu."

Tänavused poolfinalistid. "Tartu, Kalev/Cramo, TTÜ ja Pärnu."

Pärnu Sadama juhendaja Heiko Rannula:

"Meil on kolm kogenud mängijat, ülejäänud on kuni 21-aastased mehed. Ei taha kedagi noortest jälle välja tuua, nad võivad endast liiga hästi mõtlema hakata."

Tänavused poolfinalistid: "Kalev/Cramo, Tartu, Rapla ja Pärnu."

Rakvere Tarva juhendaja Andres Sõber:

"Alustan Rakverega oma 11. hooaega. Meie meeskonnast on suvel majanduslik torm üle käinud."

Tänavused poolfinalistid: "Kuld (Tartu), Kuusmaa (Rapla), Cramo ja Pärnu."

TLÜ/Kalevi juhendaja Kalle Klandorf:

"Olen päris mitmed mehed koju saatnud. Eestlaste tuumik on sama nagu mullu, ainult Renato Lindmets lahkus. Proovime meeskonda paika saada, otsime ka väljast veel lisajõude."

Tänavused poolfinalistid: "Sõber, Klandorf, Kuld ja Kuusmaa."

Rapla Avise juhendaja Aivar Kuusmaa:

"Ühte välismaalast otsime senisele kahele juurde. Kahju, et (Domagoj) Bubalost ilma jäime. Oleme ainult ühe kontrollmängu koondislaste hilise liitumise tõttu pidanud."

Tänavused poolfinalistid: "Tartu, Cramo, Rapla ja Valga."

Tartu Ülikooli juhendaja Gert Kullamäe:

"Mõtted on järgmise nädala euromängul. Kui peaksime tõesti alagrupiturniirile saama, siis pagan, kui sponsoreid juurde võtta pole, võtan kasvõi ise pangast laenu, et meeskonda tugevdada."

Tänavused poolfinalistid: "Kalev, Tartu, Rapla, Pärnu"

BC Kalev/Cramo juhendaja Alar Varrak:

"Oleme saanud kokku väga huvitava koosluse, aga ütlekin ka ajakirjanikele, kes meid juba ette meistriks nimetavad, et huvitav ei tähenda veel automaatselt edukat."

Tänavused poolfinalistid: "Kalev, Tartu, Rapla peaks teistest koosseisu osas minu arust paremad olema. Järgneb võrdne punt Valga, Pärnu, TLÜ/Kalevi, TTÜ ja Andresega (Rakvere)."