Ka kaks esimest tänavust omavahelist mängu olid võitnud kalevlased. Meistriliiga hooaja avamängus alistas Kalev oma igipõlise rivaali võõral väljakul 81:73. Detsembrikuus kohtuti Eesti karikafinaalis Kuressaares ning siis olid Kalev/Cramo võidunumbrid 73:55.

Täna võitis Rock avaveerandi 23:19, kuid riietusruumi mindi juba kalevlaste 44:40 eduseisul. Üleplatsimehena sai poolajaks 20 punkti kirja tartlaste ameeriklasest leegionär Brian Harper. Siis hakkasid meest kimbutama aga isiklikud vead ning seega pidi Gert Kullamäe oma niigi õhukest koosseisu (täna jäid eemale Marek Doronin ja Tanel Kurbas - toim.) veelgi roteerima.

Sellest hoolimata oma igipõlist konkurenti üleliia kaugele ei lastud. Pingeline seis püsis lõpuni, aga viimastel minutitel külaliste visked ei tabanud ja seega saab Kalev meistriliigas 22 võidu ja täiseduga jätkata.

Võitjate parimana viskas täna 26 punkti Rolands Freimanis, Mario Delaš ja Morris Curry toetasid teda 13 silmaga, Rain Veideman sai enda nimele 12 punkti. Külaliste poolelt viskas lõpuks 28 punkti Brian Harper, Tanel Soku saldole jäi 14, Evaldas Žabase nimele 12 punkti.

Täna öösel Eestisse jõudnud Kalevi uus täiendus Shawn King kuulus täna küll koosseisu, aga platsil korvialust jõudu veel näha ei saanud.