Eelkõige käib jutt kahest mehest, hooajaeelsetes mängudes tublisti skoori teinud Sten Saaremäelist (17) ja Siim-Markus Postist (19).

"Ütlen ausalt: nii Saaremäel kui Post on väga heade eeldustega poisid! Saaremäe on nüüd 17 ja siin on ainest ei tea kuhu. Kuna ma olen noori ennegi saanud utsitada ülesse, siis ootan hooaega huviga. Saab näha, kuidas neil siin minema hakkab. Ka Audentesele siit suured tänud, et poistega head tööd on tehtud," sõnas kevadel 60-aastaseks saanud Sõber.

"Jään esialgu raudselt kahe leegionäri juurde, sest ma tahan proovida ja olla sellises olukorras, kus noori saab kõvasti mängitada. Eelnevatel hooaegadel on see latt olnud ikkagi nii üleval, et oleme mehi juurde võtnud. Tagantjärele mõtlen, kas näiteks eelmise hooaja lõpus (Brandis) Raley-Rossi võtminegi nii õige tegu oli," lisab Sõber, kelle sõnul on vigastusest taastuv Timo Eichfuss meeskonna treeningutel juba kenasti kaasa löömas.

Vaata ja kuula, mida Sõber ka tänasest karikamängust räägib, kus Rakvere peab välja rabelema avakohtumise 10-punktilisest kaotusseisust.