Neljanda veerandaja lõpuminutid. Esmalt tehakse korvi all liiga Denver Nuggetsi pallurile Jusuf Nurkicile. Samal ajal, kui viimane platsil valudes lebab, ütlevad nii mõnedki bosnialased paar krõbedamat sõna Timofei Mozgovile, keda Nurkici kukutamise peasüüdlaseks peetakse. Pisut üle keenud Mozgov võetakse Venemaa treenerite poolt puhkama ja viimane minut võib alata.

Läheb vaid mõni sekund mööda, kui märkamatult on teisel pool väljakut kõveras maas 17-aastane Džanan Musa, kes on saanud kohtunikele märkamatuks jäänud küünarnukihoobi Sergei Karasjovilt. Otse kolmnurka! Lausa nii tugevalt, et mees vaagub siin- ja teispoolsuse piiril, treenerid üritamas lämbumise vältimiseks mehe keelt suust välja saada.

Üks mängu kohtunikest oli seejuures eestlane Aare Halliko, keda abistasid sakslane Robert Lottermoser ja lätlane Olegs Latisevs.

Esimene vaatenurk (telekaadrid):
Teine vaatenurk (publikust filmitud):

Telepildist jäi välja, et Musale üritab pärast intsidenti teesklemist süüks panna Bosnia veteranmängija, Milwaukee Bucksi hingekirja kuuluv Mirza Teletovic, kellega Musal tekib timeouti ajal terav ütlemine ja rüselus. Päev hiljem ütles Teletovic, et tahtis lihtsalt kontrollida, kas meeskonnakaaslasega on kõik korras, kuid sai hoopis kurja vastupanu osaliseks.

"Ma olen koondise kapten ja mänginud siin juba 13 aastat. Tema, meeskonna noorim pallur, tuleb mind ründama ja solvama. Pärast sellist intsidenti on keeruline jätkata," ütles Teletovic meediale.

Läks veel pisut aega mööda ja mehed andsid sõbraliku intervjuu juba Teletovici Facebooki lehele. Küllap saadi teineteisest lihtsalt valesti aru. Kuid see ei lahenda kuidagi venelaste toorutsemist.