Aga Eesti koondis tegi 7:0 lõpuspurdi ning nurjas valgevenelaste plaani.

"Täna meil õnnestus ära kasutada vastaste väsimust. Kolmas mäng järjest võõrsil, kusjuures Poolaga tegid nad suurepärase mängu. Suurepärase," kiitis pressikonverentsil Eesti koondist Valgevene peatreener Aleksandr Krutikov.

"Teadsime Eesti tugevaid külgi ja nende ohtlikkust. Kahjuks ei õnnestunud võita sellise vahega, nagu tahtnuks. Või ütleme nii, olen võidu üle väga rõõmus ja oli šanss mängida tasa need 19 punkti. Aga seda Tallinna mängu ülikauget kolmest jään unes nägema elu lõpuni." Jutt on Rain Veidemani lõpusekundi viskest, mis viis vahe 16 punktilt 19nele.

Krutikovi sõnul loodab Valgevene siiski võidelda finaalturniirile pääsu eest ja selleks tuleb järgmises voorus võõrsil alistada Poola. "Portugaliga mängud ei oma enam tähtsust, sest alagruppide viimased võetakse pingerea koostamisel valikust välja. Poola tuleb tagasi Portugalist ja see pole lihtne reis. Meil on kodumängude pealt järgmisele kohtumisele lihtsam minna. Ainus asi, mida ma valiksarja mängugraafikus tahtnuks muuta, oli esimene kohtumine. Oleks hea olnud alustada just Poolaga, Eesti tampis meid lihtsalt maa sisse."