Eesti koondis tegi 11 punktilise vahe sisse teisel veerandajal ja edu enam käest ei andnud.

"Vahetusmeeste pink tegi maksimaalse ära. Sealt see kümme vahet tuli," kiitis pingi pealt sekkujaid koondise peatreener Tiit Sokk. "Päris kõva andmine oli. Müts maha poiste ees, et rasketest olukordadest ikkagi välja tuldi. Murdumise võimaluse momente oli täna palju. Arvan, et kaitses suutsime kõige hullema ära hoida, seetõttu suurt mõõna ei tekkinud," oli Sokk kaitsemänguga üldjoontes rahul.

"Meil üks moment teisel poolajal läks rünnak käest ära. Nemad kasutasid samal ajal pikkuse momenti. See number viis, mis iganes ta nimi on (toim - Joao Soares), sai korvi alt neli lay-upi. Aga ma ikkagi arvan, et see oli parem variant, kui ta oleks välja söötnud ja sealt keegi kolmese pannud. Eks vaatame, teinekord saame neid olukordi ehk kahe mehe trapiga lahendada. Kolmesed oleks võinud neid käima tõmmata," lisas peatreener analüüsivalt.

26 punkti visanud vastaste liidri Joao Gomesi ohjamisega mindi Soku sõnul siiski paaril korral alt. "Gomesi katmisel tegime küll paar pakki. Teadsime, et ta kolmeseid viskab. Las ta paneb parem ühe kahese ära kui paneb kolmese," oli Sokk teatud episoodide osas rahulolematu. Gomese kaugvisked lõpuks 5/8.

Jutu kokkuvõtteks lisas Sokk julgustavad sõnad: "Me saame veel paremaks minna. Aga selge on see, et kõik mängud tulevad äärmiselt rasked ja midagi ei saa lõbusat olema. Teeme oma parima, nii nagu sai juba valiksarja alguses lubatud. Peaasi, et poisid normaalselt taastuvad. Siit saime jälle killukese enesekindlust juurde." Kõik on võimalik.

Vaata mängu melu ja pilte Eesti Korvpalliliidu Instagrami kontolt @eestikorvpalliliit