„Kui võimalus antakse, siis üritan endast maksimumi võtta ning aidata meeskonda nii palju kui ma suudan. Ja seda eelkõige kaitses," toob Paasoja välja oma peamise funktsiooni. "Rünnakul minult väga midagi ei oodata ja selles suhtes on lihtne mängida. Kõik mis rünnakul hästi välja tuleb on pluss, ja kui ei tule välja, siis saab ajada kogemuste puudumise kaela," muigab Paasoja.

"Ma ei lähe sellise mõttega mängule, et maru tähtis EM-valikmäng. Üritan pigem protsessi nautida. EM-valiksarja eel ei osanud ma midagi oodata. Vastastest puudus ettekujutus. Selles pole minu meelest midagi ulmelist, et oleme võitnud kahest kaks."

Kahe mängu peale kokku on Paasoja platsile pääsenud küll vaid 19 minutiks, ent tema kohalolek on olnud märgatav. Valgevene vastu elas ta ebameeldivalt seljas Maalik Waynsil, Portugali vastu tabas lisaks kaitsetööle rünnakul kolmest kolm. Kindel mees vahetusest, kellele saab loota.

„Eks võidud ikka lisavad enesekindlust, aga me olime piisavalt hea enesekindlusega juba enne valiksarja algust," ei tähtsusta Paasoja võite üle. "Igat vastast võtame eraldi ja selge, et võitude pealt on lihtsam järgmisele mängule minna. Füüsis on paigas ja eks treenerid üritavad mängida 9-10 mehega. Selle pealt suudame vastaseid rohkem pressida ja mängu lõpuks hakkab see vilja kandma.“

Portugali vastu kogusid tervelt kaheksa meest 8 punkti või enam. Skoori tehti ühtlaselt ning kartma ei pidanud vaid tagapaari Sten Sokk-Rain Veideman. „See on hea meeskonna tunnus," arvab Paasoja. "Mingil hetkel Veideman on ikkagi liider. Aga eks teda survestatakse järjest enam, kui tal hästi mängud välja tulevad. Teistel tekib siis rohkem võimalusi ja me peame suutma seda ära kasutada.“

Vaata mängu melu ja pilte Eesti Korvpalliliidu Instagrami kontolt @eestikorvpalliliit