A-alagrupp: Kindlad edasipääsejad Hispaania, Leedu, Türgi
Poola vajas kindlaks edasipääsuks Suurbritannia üle võitu. Kaotus tähendab, et Türgi on endale edasipääsu kindlustanud.

Suurbritanniat aidanuks 55-punktiline võit, mis ilmselgelt sellisel tasemel oleks liiga rakse. Võidu tõid meeskonnale täna Luol Deng ning Joel Freeland, kelle arvele kogunes vastavalt 28 ja 27 punkti. Denf lisas veel 14 lauapalli ja 6 söötu, Freeland 11 lauda. Kaotajate parim oli 19 punktiga Dardan Berisha.

B-alagrupp: Edasipääsejad on Prantsusmaa, Serbia ja Saksamaa

Itaalia lahkub surmagrupist ilmselge kaotajana. Lisaajale läinud kohtumise viimastel sekunditel oli Danilo Gallinaril võimalus kolmel korral võit kindlustada, kuid pall korvi ei läinud.

Iisraeli parim oli 22 punktiga Guy Pnini. Itaallastele tõi 26 punkti ja 11 lauapalli Andrea Bargnani. Gallinari arvele jäi 19.

C-alagrupp: Kindel edasipääseja on Makedoonia

Soome võit Montenegro üle jättis põhjanaabritele õhkõrna edasipääsu lootuse. Selleks peaks Bosnia täna kaotama Makedooniale ning Horvaatia Kreekale.

Soome juhtis võiduni Gerald Lee, kes tõi parimana 11 punkti. Tuukka Kotti lisas 11 punkti ja 8 lauapalli. Petteri Koponen toetas 10 punktiga. Montenegro parim oli 16 punktiga Nikola Pekovic.

D-alagrupp: Kindlad edasipääsejad Venemaa ja Sloveenia
Gruusia vajanuks kindlaks edasipääsuks võitu. Bulgaaria alla 14-punktiline võit tähendab, et kui Ukraina suudab alistada Belgia, tekib kolme meeskonna vahel surnud ring. Belgia võidu korral pääseb edasi Bulgaaria.

Bulgaaria juhtis võiduni Earl Rowland, kes kogus 25 punkti. Gruusia parim oli täna Viktor Sanikidze 19 punkti ja 8 lauapalliga.