Esimene poolaeg oli Makedoonia jaoks katastroof. Avaveerandi järel oldi kaotusseisus 11:23, pikale puhkusele mindi seisul 20:40.

Teisel poolajal algas külaliste tagasitulek ja kohtumise viimasel minutil jõudis Makedoonia kodustatud ameeriklase Jordan Theodore´i ponnistuste najal korraks kahe punkti peale 68:70, kuid see oli ka kõik. Kosovo võitis ja igati teenitult.

Mullu Tallinnas nähtud kohtumised Kosovoga tuleb ära unustada, uue peatreeneri Brad Greenbergi käe all on tegemist hoopis kõvemast puust meeskonnaga. Kusjuures mängiti vaid omade meestega, mullu Tallinnas oli neil abiks ameeriklane Justin Doellman.

Eesti teeb MM-valikturniiri kvalifikatsiooniga algust sel laupäeval, 5. augustil. Skopjes ollakse vastamisi Makedooniaga, kohtumine algab kell 21.30. Delfi TV ja TV6 vahendavad kohtumist otseülekandes.

Eelinfo:

Makedoonia pidas nädalavahetusel viimase kontrollmängu ja kaotas võõrsil suurelt Bulgaariale 74:96. Poolaja võitis veel Makedoonia 43:42, ent seejärel valitsesid kohtumist võõrustajad. Makedoonia passiga ameeriklane Jordan Theodore ja Marjan Janeski viskasid kaotajate kasuks võrdselt 14 punkti.

Kosovo mängis viimati kümme päeva tagasi, Albaania alistati võõrsil 90:72.