Taseme vahe Eesti kasuks oli ette teada ja nii saadi katsetada kõikvõimalikke liikumisi ja kaitseformatsioone. Esimesed neli veerandaega mängis Eesti vahetusteta, viisikute kaupa. Üks viisik põrutas kümme minutit järjest. Viiendal veerandajal ei hakatud kedagi ära tapma ja tehti vahetusi ka.

Juba homme lendab Eesti koondis Itaaliasse, kus esmaspäeval kohtutakse kontrollmängus Šveitsiga.

Eelinfo:

Leedus treeninglaagris viibiv ja kontrollmänguks korraks Eestisse põiganud Indoneesia osales maikuus Aasia meistrivõistluste kvalifikatsiooniturniiril, mille kaudu toimus kvalifitseerumine 8. augustil algavale Aasia tšempionaadile.

Ehkki Indoneesia lõpetas kvalifikatsiooniturniiri Filipiinide järel teisel kohal, edestades Tai, Malaisia, Singapuri, Myanmari ja Vietnami koondist, siis finaalturniirile nad ikkagi ei saanud. Edasi pääses vaid võitja.

Aasia meistrivõistuste kvalifikatsioonis mänginud koondise keskmine vanus oli 27-aastat ja keskmine pikkus 189 cm. Neli tagumist olid lühemad kui 180 cm. Meeskonna resultatiivseim oli keskmiselt 13,2 punktiga mängus 21-aastane ja 178 cm pikkune viskav tagamängija Abraham Damar Grahita.