Tabasalu PK/Kohila SK ühendvõistkond (treenerid Milvert Vaaks ja Jüri Pritšin) alistas finaalis Tiit Soku Korvpallikooli noormehed (treener Tiit Sokk) numbritega 93:81, vahendab basket.ee.

G4S korvpalli meistriliiga eelmise kuu parimat mängijat Rait-Riivo Laanet lahutas nelikduublist õige pisut - lõpuks jäi tema kontosse 28 punkti, 8 lauapalli, 7 resultatiivset söötu ja 9 vaheltlõiget. Laane takistamisel tehti 14 viga ja loomulikult valiti tagamängija ka finaali parimaks mängijaks. Robert Võeras ja Kristjan Kulbert toetasid mõlemad 16 silmaga. Kaotanute poolel oli resultatiivseim Mats Meimer 18 punktiga. Martin Jurtom sai hakkama kaksikduubliga visates 15 punkti ja võttes maha 13 lauapalli.

Neidude A vanuseklassi (sünd 1993.a. ja hiljem) karikavõitjaks tuli „pealinna siseasjas“ Audentese Spordiklubi võistkond (treenerid Reet Rausberg, Jaanus Levkoi). Finaalis alistati SK Marcuse naiskond (treenerid Marek Koitla, Andra Viirpalu) tulemusega 83:63.

Võitjate resultatiivseim oli Greeta Üprus 27 punktiga. Kristi Tamp lisas 20 ja kaksikduubli teinud Jane Svilberg 17 punkti ja 11 lauapalli. Finaali parimaks aga tunnistati kolmikduubliga hakkama saanud mängujuht Birgit Piibur, kelle kontosse kogunes 13 punkti, 12 resultatiivset söötu ja 11 lauapalli. SK Marcuse parimad olid Nele Laurimaa 27 punkti ja 13 lauapalliga, Trine Kasemägi vastavad näitajad olid 18 ja 12.