"Hea sõber Rain (toim - Veideman) tuli ja kurtis, et ei olnud viga. Võib-olla see oli koduvile, aga ma pole kindel. Pakuks, et 50-50 olukord," kommenteeris Moldoveanu, kes suvel sõlmis Cluj U-Banka Transilvania meeskonnaga 2-aastase lepingu. Ta hakkab mängima koduses Rumeenia liigas.

"Koondisega alustasin perekondlikel põhjustel tööd alles eelmisel nädalal. Malcolm Armstead jõudis koondise juurde alles eile. Meil on seetõttu kaitsemänguga veel palju probleeme. Aga üldiselt polnud mängul viga," nentis 20 minutit mänguaega saanud Moldoveanu lustlikult.

"Eesti koondis võttis mind alati kahe mehega, kui hakkasin selg ees korvile mängima. Me ei olnud selleks valmis. Kaitses üllatas Eesti meid mitme asjaga ja meil on kõvasti parandamise ruumi. Olime raskustes ka Eesti väikese koosseisuga, mis mulle on küll tuttav ja mida ma omakorda üritasin treenerile selgitada. Aga meil on palju suuri ja aeglasemaid mehi, mis tegi olukorra keeruliseks. Eesti üritas rünnakul katetega vahetusi tekitada, mis andis Veidemanile palju ruumi ja vabadust," lahkas Moldoveanu mängu. Tal on plaan ükskord uuesti Eestisse mängima tulla.

"Suhtlen siiani Alariga (toim - Varrak) 3-4 korda aastas. Mulle Eestis väga meeldis, jättis sooja tunde. Millalgi tahan kindlasti tagasi tulla, mängima. Millal see juhtuda võiks, veel ei tea."