Tänavu osalevad Makro-klassis poisid ja tüdrukud sünniaastaga 2002 ning Mikro-klassis pisipallurid, kes sündinud 2003 ja hiljem. Kokku teeb festivalil kaasa üle 300 noore korvpalluri.

Nii nagu tavapäraselt, siis ka seekord alustatakse laupäeva hommikul tuliste korvpallilahingutega. Edasi saavad selgeks rahvastepalli alagruppide paremusjärjestused ja päeva lõpetavad mitmekülgne teatevõistlus ning viktoriin.

Pühapäeva hommik algab rahvastepalli kohamängudega. Päev jätkub viskevõistlusega, kus selgitatakse täpseimad viskekäed. Suurele mõõduvõtule tõmbab joone alla korvpall, millel on suurim kaal festivali üldise paremusjärjestuse selgitamisel.

Teise spordipäeva maiuspalaks võib pidada showprogrammi. Lastele on külla lubanud tulla meeste kõrgliiga ja naiste koondise mängijad. Ühiselt minipalluritega pannakse end lastevõistlustel ka proovile.

Taaskord ei puudu meistriliiga staaride kõrvalt korvpalli-, jäätise- ja magusasõpradele teada-tuntud maskotid. Palluritega astuvad võistlustulle Minikorvpalli Jänes, Rakvere Tarvas, Balbiino Jeti ja Haribo Karu. Lõbusad tegelased võtavad üksteiselt mõõtu atraktiivsel pealtpanekuvõistlusel.

Festivali käigus jagatakse lastele särke, jooke, jäätist, maiuseid ning palju muudki. Festivalil parimaid tulemusi näidanud võistkondi autasustatakse erinevate auhindade ja meenetega.

Mängudega alustatakse laupäeval (18.05) kell 10:00 nii Viimsi Kooli spordikompleksis kui ka Viimsi Spordihallis. Showprogramm algab pühapäeval (19.05) orienteeruvalt 17:45.

Ürituse õnnestumisele aitavad kaasa: AND1, Spalding, Nike, Sportland, Acme, Tallinna Viimsi SPA, Balbiino, Haribo, Delfi ja Värska.