Turniirivõitja Valmiera alustas turniiri 61:30 võiduga eestlaste BS Sportkunda üle. Seejärel alistati turniiri üldist paremusjärjestust enim mõjutanud thrilleris, lisaajal võõrustajad KK Viimsi 71:70. Edasistes mängudes võideti vastavalt Tallinna Kalev 69:49, venelaste Kupchinskiy olimp 82:49 ja eestlaste Audentes 73:57.

Valdo Lipsu ja Tanel Einaste juhendatav Korvpalliklubi Viimsi võitis igal päeval ühe mängu. Avakohtumises alistati lätlaste BS Riga/Ridzene 48:43. Avapäeva õhtuses mängus jäädi eelpool mainitud põnevuslahingus alla Valmierale. Seejärel kaotati taaskord minimaalse vahega Audentesele 52:53. Sealt edasi tunnistati vaid võite alistades leedulaste SKM Vilniuse 60:53 ning lisaajal BA Tallinna Kalev 62:57.

Turniirisüsteemi omapära ja juhuste kokkulangevus andis Viimsi poistele alles viienda koha, kui samapalju võite ning kaotusi kogusid koguni neli meeskonda. Seejuures jäid lõpparvestuses Viimsist ettepoole kaks meeskonda, keda omavahelistes mängudes oli võidetud. Suurepärases hoos olid meeskonna liidrid, ka Eesti noortekoondisi esindavad Sander Raieste ja Henri Sten Vainola, kelle näitajad viies mängus keskmiselt olid vastavalt 16,4 punkti ja 12,2 lauapalli ning 17,8 punkti ja 12,8 lauapalli. Neid toetas Lauri Lehtinen keskmiselt 13,0 punktiga.

KK Viimsil on nüüd kahe etapi kokkuvõttes kirjas kaheksa võitu ja kaks kaotust, mis annab liiga üldarvestuses hetkel kolmanda koha. Võidulisa on võimalik veel teenida ning koht finaalturniirile kindlustada kolmandal, märtsi lõpus Valgevenes toimuval etapil.

EYBL U15 (1999) 2. divisjoni Viimsi etapi paremusjärjestus:

1.Valmiera BSS (5 võitu, 0 kaotust)
2.BS Riga/Ridzene (3 võitu, 2 kaotust)
3.BA Tallinn Kalev (3 võitu, 2 kaotust)
4.SC Audentes (3 võitu, 2 kaotust)
5.KK Viimsi (3 võitu, 2 kaotust)
6.SKM Vilnius (1 võit, 4 kaotus)
7.Kupchinskiy olimp (1 võit, 4 kaotust)
8.BS Sportkunda (1 võit, 4 kaotust)

Turniiri All-Star viisik:

Sander Raieste (KK Viimsi)
Matthias Tass (SC Audentes)
Francis Gustavs Lacis (BS Riga/Ridzene)
Bogdans Railans (Valmiera BSS)
Sigfried Keskula (BA Tallinna Kalev)

Turniiri parim mängija:

Edgars Kaufmanis (Valmiera BSS)

Turniiri toetasid: Viimsi vald, Puukeskus, Intrum Justitia Eesti, Eesti Kultuurkapital, Hasartmängumaksu Nõukogu, SPA Hotell Lavendel ja tublid lapsevanemad.

Publiku- ja poolajamänge toetas Viimsi Peetri Pizza.

Kossupoistele lisasid energiat Black&White stuudio tantsutüdrukud.