Pärnu võitis Rocki vastu avaveerandi 15:8, kuid jäi poolajavileks 26:31 kaotusseisu. Tartlased kasvatasid kolmanda veerandi lõpuks oma eduseisu juba 54:35-le ja said lõpuks kindla 80:50 võidu. Justin Ingram ja Timo Eichfuss tõid mõlemad 17 punkti, Silver Leppik viskas 12 punkti ja andis viis korvisöötu. Pärnu resultatiivsemad olid Osvaldas Matulion 12 ja Rain Raadik 10 punktiga.

TÜ/Rocki peatreenerit Gert Kullamäe hinnangul oli esimene veerandaeg täiesti kohutav. „Treenerid olid esimesel veerandajal täiesti masenduses – eelkõige just rünnakul toimuv tundus kohati täiesti uskumatu ja võis jääda mulje nagu oleks meeskond esimest korda kokku tulnud. Õnneks mängu jooksul mehed kogusid end ja teisel poolajal suudeti eelkõige kaitses näidata seda mängu, mida me tahame. Oli ka näha, et meil oli teisel poolajal jõudu rohkem ja pink märksa pikem.“

Sel hooajal esimesi mänguminuteid teeninud Marek Doronini esitust hindas Kullamäe heaks. „Doroninit tahtsin kindlasti täna mängitada. Tema hea võitluslikkus oli tagasi ja seda on meeskonnal vaja. Pisut ebakindlust oli, aga tema pikka pausi arvestades on see täiesti mõistetav.“

TYCO Rapla kaotas Ventspilsile täna avaveerandi 18:19 ja jäi poolajavileks juba suurde 30:52 kaotusseisu. Pinget enam mängu ei tekkinudki.

Ainsana suutis Rapla mängijatest kahekohalise punktisummani jõuda Rait-Riivo Laane, kes kogus 11 punkti. Kui Rapla tabas kahepunktiviskeid 43%-ga, siis külalised koguni 66%-ga. Lauavõitlust valitses Ventspils 39:22.