TTÜ lasi tartlastel esimese kuue ja poole mänguminutiga visata vaid kaks punkti, rebides ette 19:2. Hingetõmbepausile siirduti TTÜ 27:11 eduseisus. Teise veerandi alguses mäng ühtlustus, kuid poolajaks suurendasid Marko Parkoneni hoolealused vahe 26-punktiliseks, 53:27.

Kolmas veerandaeg kulges eelnevatele sarnases taktis. Sverre Aava oma väljakupoolelt tabatud kaugvise tõi tabloole seisu 44:82. Vaatamata suurele eduseisule ka viimasel veerandil kaitses kõvasti surunud ja mängu lõpu selgelt teise ešeloniga mänginud TTÜ võitis karikafinaali seisuga 107:59.

Joosep Heinla tõi võitjate parimana 21 silma. Finaali parimaks valiti Raud Raudsepp, kes viskas 15 silma. BC Tartu resultatiivsem oli Sverre Aav 16 punktiga.

TTÜ abitreener Märt Kermon sõnas mängujärgselt: "Põhirõhk oli täna kaitsel ja poisid said oma ülesandest väga hästi aru. Meil õnnestust mängu algus väga hästi ning see andis kogu ülejäänud mänguks enesekindlust. Vastase maa-ala kaitse meile mingi üllatus polnud. Olime selleks valmis."