Õhtu naela, Korvpallikooli mängu tuli vaatama üle 600 pealtvaataja, mis teeb silmad ette mitmele meistriliiga klubilegi. Kohaletulnud ei pidanud pettuma - Rapla võitis 100:76. Lisaks kostitati kaasaelajaid mitmete auhindadega, millest vägevaim 32" LG teler.

Üks õnnesärgis sündinud(või väga hea käega) pealtvaataja, kes tabas kevadisel II liiga finnalmängul viske kekjoonelt teenides sellega 1000 krooni, osutus jälle väljavalituks ja vaatamata minimaalsele tõenäosusele tabas ka seekord ja pani jälle 1000 krooni taskusse!

Spordihoone avamisel osalenud kultuuriminister Laine Jänese sõnul on spordihoone valmimisel olnud oluline roll Raplamaa elanikel, kes on end näidanud spordilembese rahvana. „Uue spordihoonega on siinsetele sportlastele ja harrastajatele loodud suurepärased sportimistingimused ja võimalused võistluste läbiviimiseks, pealtvaatajad saavad nüüd uues spordihoones ka omadele kaasa elada,“ ütles kultuuriminister ja lisas, et vastavatud spordihoone kujuneb oma laialdaste võimaluste tõttu kindlasti ka populaarseks kultuuriürituste toimumise paigaks.

Kultuuriminister tunnustas ka eraettevõtluse panust spordihoone valmimisel. „On märkimisväärne, et saame tänasel päeval olla osalised sellise suure spordiehitise avamisel ja eraldi tasub esiletõstmist fakt, et kohaliku rahva spordivõimaluste parandamisele on oma õla alla pannud eraettevõte,“ rääkis minister spordihoone avamisel.

Spordihoones on kahte täismõõtmetes korvpalliväljakut mahutav pallisaal, 74 meetrine tartaankattega jooksurada, jõusaal, kaks squashisaali, aeroobikasaal, lasketiir jm. Statsionaarsetel tribüünidel on istekohti 220, suuremate sündmuste korral mahutab spordihall kuni tuhat pealtvaatajat.

Kultuuriministeerium toetas Rapla spordihoone ehitust 7,9 miljoni krooniga.