Rock sai lisajal Gert Dorbeki tabamusest punktiga juhtima, kui mängida jäi minut ja 22 sekundit. Pärast Anton Ponkrašovi ja Anton Puškovi möödaviskeid vilistati 25 sekundit enne kohtumise lõppu Vilmatas Dilysele ründajaviga. 5 sekundit enne lõpusireeni eksis Aaron Miles keskpositsiooniviskel, ründelauast jõudis pall veel Victor Keyruni, kuid ka tema kaugvise läks mööda ja Rocki võit oli tõsiasi.

Rockil oli võimalus asi ära otsustada ka normaalaja lõpus. Veel kolm minutit enne neljanda veerandi algust 14 punktiga taga olnud tartlased suutsid kohtumise viigistada, kui mängida jäi viis ja pool minutit.

Punkt-punkti mängus viis Dilyse tabamus 49 sekundit enne normaalaja lõppu Rocki 68:66 juhtima. Krõlja eksimuste järel oli Rockil võimalus pall lõpuni hoida, kuid Augustas Peciukeviciuse valesööt 7 sekundit enne lõppu andis Venemaa klubile võimaluse ja Miles sai pärast time-outi äärmiselt lihtsa korvialuse korviga kohtumise lisaajale saata.

Rock ja Samaara mängisid avaveerandi 17:17 viiki, kuid kodumeeskond pääses poolajaks 38:30 juhtima. Sama vahe püsis ka viimase veerandi eel.

Rocki poolelt panustasid Dilys 13, Timo Eichfuss 12, Gert Dorbek 11 ning Tanel Kurbas ja Janar Talts 10 punktiga. Dilyse arvele jäi ka 13 lauapalli, Talts lisas 8 lauapalli, 6 söötu, 2 vaheltlõiget ja 1 bloki. Vastastele tõi Miles 24 punkti.

Kohtumises 11 kaugviset tabanud Rock võitis lauapallid 46:29 ja jagas 21 söötu vastaste 12 vastu. Pahupoolelt lasti vastastel 15 vaheltlõiget enda nelja vastu teha ning tehti 21 pallikaotust vastaste kaheksa kõrval.

Rocki ootavad nüüd ees kolm kohtumist koduplatsil, järgmisel teisipäeval kohtutakse Belgia klubiga Antverpen Giants, lisaks kuulub alagruppi Rumeenia klubi Gaz Metan. Kohtumistest teevad otseülekande Delfi TV ja TV6.