Leedukate võidukorvi viskas Juan Palacios kolm sekundit enne lõppu, tabades kaugviske. Enne seda oli Curtis Millage realiseerinud kahest vabaviskest ühe ning viinud kalevlased punktiga ette (85:84).

Kalev tegi väga hea avaveerandi ning juhtis esimesele vaheajale minnes 23:21. Kalevi edu püsis teise veerandi keskpaigani, siis tegid leedukad 8:1 vahespurdi ja võitsid avapoolaja 49:42.

Kolmandal veerandil püsis Kalev ilusti mängus ning otsustava neljandiku eel oli Rytase edu vaid kahepunktiline - 65:63. Ka otsustaval veerandajal ei tundnud kalevlased mingit aukartust ja suutsid leedukatega sammu pidada. Eriti põnevaks kujunesid lõpuminutid. 1.11 enne lõppu tabas Vlad Moldoveanu kaugviske ja viis kalevlased 84:82 juhtima. Rytas jõudis viigini Juan Palaciose viskest, kui mängida jäi kümme sekundit. Leedukad tegid kohe kiiresti vea ning Millage tabas kahest vabaviskest ühe, viies kalevlased uuesti 85:84 juhtima. Sellele vastas Palacios kolmesega - seis 87:85 Rytasele. Kalevlastel jäi aega veel kolm sekundit, kuid korvini enam ei jõutud, sest leedukad lõikasid Gregor Arbeti söödu vahelt.

Moldoveanu oli täna kalevlaste parim 26 punktiga, Millage`i arvele kogunes 19 ja Frank Elegaril 16 silma.

Kalev lõpetas Idaliiga hooaja kahe võidu ja 16 kaotusega, Leedu tippklubi kogus põhiturniiril
13 võitu ja 5 kaotust.

VAATA KOHTUMIST TÄISPIKKUSES