Kalev alustas tänast mängu väga ebaõnnestunult, jäädes kiiresti 0:13 kaotusseisu. Visketabavusega suures hädas olnud kalevlased jäid korraks juba 17 punktiga taha (9:26) ning esimesele lühikesele pausile mindi Krasnõi Oktjabri juhtimisel 28:12.

Teise veerandi algus ei tõotanud Kalevile samuti midagi head - viieminutilise mängu järel oli kaotusseis 19:36. Siis tegi aga Kalev kolme ja poole minutiga 14:1 vahespurdi ja jõudis nelja punkti kaugusele (33:37). Poolajavileks kasvatas Krasnõi Oktjabr edunumbrid siiski 44:34-le. Kolmandal neljandikul jätkas Kalev vahe vähendamist ja veerandi lõpuks oli kaotusseis kõigest 55:57.

Otsustava veerandaja alguses tabasid Oleksi Petšerov ja Scott Machado kaugviske ja Machado lisas kohe ka kiirrünnakust kaks punkti ning Kalev juhtis 63:59. Edasi kulges mäng punkt-punkti heitlusena kuni lõpuvileni. Viimasel mänguminutil tulid külalised kahel korral välja kahepunktilisest kaotuseisust, kuid Kalev sai siiski võidu -  Petšerovile tehti 0,2 sekundit enne sireeni 80:80 viigiseisul viga ja ukrainlane vabaviskejoonel ei eksinud.

Petšerov oligi Kalevi resultatiivseim 25 punkti ja 8 lauapalliga. Machado lisas 21 silma, 9 korvisöötu ja 6 lauapalli. Krasnõi Okjabri poolel tegi enim pahandust Lamont Hamilton, kes viskas oma 26-st punktist 20 juba avapoolajal ja võttis ka 12 lauapalli.

Mängu järel esitas Venemaa klubi protesti: Krasnõi Oktjabr vaidlustas Kalevi võidu!

Mäng täispikkuses:

Kalevil on viis mängu enne Ühisliiga põhiturniiri lõppu 11 võitu ja 14 kaotust, mis annab hetkel kaheksanda ehk viimase play-offi koha. Üheksas on lätlaste Riia VEF, kel kirjas 10 võitu ja 13 kaotust. Oktjabril on nüüd 9 võitu ja 15 kaotust.