Kalev/Cramo alustas tänast kohtumist väga hästi ja pääses viieminutilise mängu järel 14:4 juhtima. Esimese neljandiku lõpuks oli kalevlaste eduseis 19:9. Külalised olid avaveerandil suurtes raskustes visketabavusega, saades mängust korvi vaid 2 viset 13-st (!).

Teisel veerandil pääses Kalev mitmel korral juba 16 punktiga ette ning poolajavile kõlades oli kodumeeskonna eduseisus 42:30. Viis kaugviset tabanud Gregor Arbet oli toonud juba 20 punkti.

Kolmandal veerandil jätkas Kalev järk-järgult eduseisu kasvatamist - otsustav veerand algas eestlaste kindlal juhtimisel 61:41! Kohe neljanda veerandi alguses kasvatas Kalev edunumbrid juba 24-le punktile (67:43), kuid sellele järgnes peagi suur mõõn. Krasnõje Krõljal lasti kuue minutiga teha koguni 21:0 (!) vahespurt ning viimaseks mänguminutiks oli kalevlaste eduseis kahanenud 72:67-le. Külalised jõudsid 12 sekundit enne sireeni veel ka kolme silma kaugusele (74:71), ent siis tabas Rain Veideman ühe vabaviske ja venelased enam korvini ei jõudnud.

Kümnest kaugviskest kuus tabanud Arbet oli Kalevi resultatiivseim 24 punktiga. Veideman ja Scott Machado tõid 13 punkti. Viis minutit enne lõppu vigadega välja langenud Frank Elegar võttis 11 lauapalli ja viskas 3 punkti.

Nii Kalevil kui Krasnõje Krõljal on nüüd turniiritabelis 2 võitu ja 2 kaotust.

Vaata mängu tipphetki!