"Ma ütlen ausalt, läksin Serbiasse eelarvamusega. Mulle pole see serblaste värk varem sobinud. Nende suhtumine on jätnud üleoleva mulje. Aga see, kuidas meid Crvena Zvezda meeskonna poolt vastu võeti oli mega," räägib Kullamäe ülivõrdes. "Poeg Kristian osales läbi BeoBasketi agentuuri klubi juures treeningutel ja temaga jäädi väga rahule. Üritame Serbias jalga ukse vahele saada ja algus on minu nägemuses paljulubav," võttis papa Kullamäe kokku nädalase Belgradis oleku.

Talente on Serbias jalaga segada. Samas laagris olid näiteks kaks noormeest, kelle sünniaastaks 2000 ja pikkust juba 210 ning 206 cm. Ja kuidas nad liikusid ning palli käsitlesid! "Lihtsalt tee kadedaks, milline mängijate materjal," tõdes Kullamäe.

Ühe ebareaalse elamuse sai kuldne Rocki treener veel. Serbia meistrivõistluste finaalmängu vaatamine saalis oli unustamatu kogemus. "Nad on ikka pöörased. See oli sõda. Mängijatele pandi tooliga vastu pead, välgumihklid ja muud esemed lendasid," kirjeldas Kullamäe Belgradi Partizani ja Belgradi Crvena Zvezda vahelise mängu ajal saalis toimunut. "Kõige krooniks mõnitati vaheajal vastaseid absurdsel kombel. Ei mingeid tantsutüdrukuid. Tuli paks õllekõhuga mees, rõvetses ja näitas genitaale. Õhk oli raevust ja vihast paks. Tulin kohtumise lõppedes saalist välja ja olin omadega päris küpse. See on ikka karm andmine."

Kullamäe nägi kohapeal finaalseeria teist mängu. Tänaseks on seeria lõppenud, Crvena Zvezda üleolekuga 3-0. Klubi tuli Serbia meistriks 17-aastase pausi järel.

Vaata videokatket hommikusest visketreeningust: