Rocki peatreener Gert Kullamäe võttis mängu kokku tõdemusega, et lõpp hea, kõik hea. „Täna olime taas suurtes raskustes oma visetega. Aga teise poolajal läks lõpuks õnneks. Tanel Soku poolt hea mäng, et ta julges lõpus enda peale võtta ja tegi ka ära. Kindlasti meie poolt mitte kõige parem mäng."

"Kui viskame nii kohutavalt, kui esimesel poolajal, siis ongi raske loota. Esimesel poolajal kahesed 19-st 5, kolmesed 11-st 1. Vahepeal oli tunne, et hea, et laud katki ei läinud nende visete peale," kritiseeris Kullamäe. "Tanel (Sokk) vedas selle mängu välja. See ongi see mängija kvaliteet."

34 minutit mänginud Tanel Kurbas kogus meeskonna parimana 14 punkti, kolm lauapalli ja kolm korvisöötu. Janar Taltsi arvele kogunes 12 ning Timo Eichfussile 10 punkti ja neli lauapalli ning seda vaid kümne mänguminutiga. TÜ/Rocki võitis lauavõitluse 36:31, ent kaugviskeid tabati 22st katsest vaid neli.

Valga/Maks&Mooritsa parim oli Juris Aleksejevs 18 punkti ja seitsme lauapalliga. Reinis Strupovs kogus 13 punkti ning Maris Laksa arvele jäi 12 silma.

TÜ/Rockil on nüüd Alexela KML turniiritabelis kirjas kolm võitu ja neli kaotust. Järgmine võimalus võidulisa hankida on teisipäeval, 21. oktoobril kui võõrustatakse Pärnu meeskonda. Et mäng toimub Tartus, siis on ühe kohtumisega võimalik teenida topeltvõit.