Normaalaja lõpuks särasid tablool numbrid 68:68.

Kuus minutit enne normaalaja lõppu oli Udine peal 61:52, aga lubas siis vastasel teha 14:0 spurdi ja jäi taha 61:66. Mängida vähem kui poolteist minutit. Raskest seisust tuldi siiski välja, kaks vabaviset tabas viimasel minutil ka Rain Veideman. Viigikorvi eest hoolitses kaks sekundit enne lõpusireeni Udine ameeriklasest tagamängija Kyndall Dykes.

Esimese lisaaja lõpuks oli seis 75:75. Veideman viskas Udine seitsmest punktist viis ja tema tabav kaugvise saatis kohtumise teisele lisaajale.

Aga ka see ei olnud veel kõik. Teise lisaaja lõpuks oli seis taas võrdne 86:86. Taas tuli kaotusseisust välja Udine, 20 sekundit enne lõppu sopsas viigistava kolmese Ousmane Diop.

Kolmandal lisaajal sai Bergamo ikkagi oma tahtmise. Veidemani vabavisetest jõudis Udine 12 sekundit enne lõppu ühe punkti peale 93:94, ent lõpusekundite kolmest kotti ei saadud. Proovida said koguni kolm meest, nii Kyndall Dykes, Tommaso Raspino ja Andrea Latorre.

Veideman oli 25 punktiga üleplatsimees. Ta mängis 47 minuti, visked väljakult 7/19, vabavisked 8/8. Punktidele lisandus 6 korvisöötu ja 6 lauapalli.

Udine (8/4) jagab liigatabelis võiduprotsendilt kolmandat kohta, Bergamo (3/9) on eelviimane ehk 15nes. Kaspar Treieri ja Arnold Mitti koduklubi Montegranaro XL Extralight (9/3) püsib tabelis teisel kohal. Viimati alistati koduväljakul Bologna Consultinvesti 83:65. Treier sai mänguaega kolm minutit.