„Tundus, et teisel poolajal oli vastastel rammu veidike rohkem," nentis Kalevi peatreener Alar Varrak. „Ma ei näe ju oma meeste sisse, kuid tundus, et seekord neis polnud särtsu. Kolmandal veerandajal meil visked ei läinud ja lauda ka ei saanud. Vastane tegi 15:0 spordi ja seda rongi enam pidama ei saanud."

Mitmed Kalevi põhimehed jäid hätta skoori tegemisel. Näiteks Erik Keedus jäi nullile, Kristjan Kangur leppis vaid vabavisetest korjatud kahe punktiga, neli silma jäi Branko Mirkovici arvele. Nigel oli kogu meeskonna visketabavus, eriti kolmese joone tagant. Esimesel poolajal kujunes probleemiks ka lauavõitlus. Väljakuperemehed hankisid ründelauast palle ja said korvini jõudmiseks uusi võimalusi.

„Kolmandas ringis ootav Türgi klubi olnuks ilmselt selle tabeli poole soosik, kuid Albat oleks tahtnud küll võita," tõdes Varrak. „Kindlasti saame teha asju paremini, eriti nendes olukordades, kus vastane tegi spurdi. Seda nii selles, kui ka eelmises mängus."

Kalevi suurim korvikütt oli Janari Jõesaar 12 punktiga. Alba poolel olid väga heas hoos 23 punkti kogunud ameeriklane Kasey Hill ning 17 silma visanud Ungari vanameister Peter Lorant.