"See ei ole küll vabandus, aga sellises mängus oleks Veidemani eriti vaja läinud. Agressiivse ja lühikese satsi vastu oleks Rain olnud nagu rusikas silmaauku," rääkis Varrak Delfile ja Eesti Päevalehele.

Veidemani eemalejäämise otsus tehti mängueelsel soojendusel. "Tal hakkas reedel selg valutama. Otsest vigastust tal ei olegi, kuid selg valutas. Eile jättis ta treeningu vahele ja täna tegi soojenduse kaasa, kuid ütles siis, et selg ei luba mängida," selgitas Varrak.

Kalevile sai täna saatuslikuks viimane veerandaeg, mis kaotati koguni 16 punktiga (17:33). "Eks see mäng üldjoontes kogu aeg Bisonsi käes oligi. Väga kiireks kujunes see mäng, statistika näitab, et mõlemad meeskonnad tegid koguni 80 rünnakut. Ja tundub, et see rütm sobis neile rohkem. Nad väärisid võitu," tunnistas Varrak.

Kalevi uus korvialune jõud Shawn King viskas täna 10 punkti ja võttis 11 lauapalli. Varrak jäi mehe panusega üldjoontes rahule: "Ta mängis täitsa normaalselt, aga ma ei taha veel nii lühikese aja pealt hinnanguid anda. Meile on ta kindlasti kasulik, sest oleme varem korvi all väga hätta jäänud."
"Agressiivse ja lühikese satsi vastu oleks Rain olnud nagu rusikas silmaauku."
Alar Varrak Veidemanist.

Kalev resultatiivseimana kogus Morris Curry 16 punkti, 7 resultatiivset söötu ja 5 lauapalli. "Ta kipub pisut üle keema, aga muidu viskab oma punktid ära. Eks ta mõne söödu võiks rohkem anda, aga eks talle on ka veidi rohkem lubatud tänu tema mängija omaduste tõttu," kommenteeris Varrak Curry mängu.

Peatreener lisas, et kuues järjestikune kaotus on tõestus sellele, et meeskond ei ole hetkel parimas löögihoos. "Juba mitmes kuu järjest on neid ebaõnnestumisi liiga palju. Kogu aeg jääb kuskilt midagi puudu. Kaotused omakorda tekitavad ebakindlust juurde. Eks mängijate vahetused ja vigastused on ka oma rolli mänginud, kuid see pole vabandus. Head võistkonnad tulevad selliste asjadega toime. Hetkel on selge, et head minekut meil ei ole," märkis Varrak.

Tänane kaotus kukutas Kalevi Ühisliigas eelviimast kohta jagama. Eesti klubil on tabelis 17-st mängust vaid neli võitu.