"Ei tea seda veel. Võib-olla mõjutab mingil määral. See on kõik veel läbirääkimiste küsimus, kuidas seda asja lahendada," ütles Varrak, lisades, et Müürsepaga on suusõnaline kokkulepe olemas ning "meie NBA-mees" jätkab suure tõenäosusega Varraku kõrval klubis abitreenerina.

"Mina teadsin sellest (Müürsepa Valgevene koondise tööst - toim) juba ammu-ammu. Arvan, et iga välismaale minek on positiivne. Palju meil neid Eesti treenereid ikka välismaal käinud on. Priit Vene Leedus ja Üllar Kerde mingi aeg Soomes. Lähiminevikust rohkem ei teagi kedagi, kellel väljaspool Eestit tööd oleks olnud. Saame jälle mingi kontakti loodud ja märgi maha. Kui juhtub veel hästi ka minema... Igal juhul positiivne!"

Varrak arvas, et Kalev/Cramo ei alusta uue hooaja ettevalmistusega enne augustit. "Enamus meie potentsiaalsetest uue hooaja mängijatest on suvel erinevate koondistega seotud, lisaks mõned veel universiaadil. Ei tea ju veel, millal need välismängijad tulevad. Enne augustit nii või naa midagi ei toimu," ütles Varrak.

Kalev/Cramo abitreener Martin Müürsepp siirdub suvel abistama Valgevene koondise treenerit Ruslan Boidakovit, kes on eestlase sõber Nõukogude Liidu noortekoondise aegadest. Valgevenesse läheb Müürsepp juuli alguses.