Rausberg tabas kõik 6 teele saadetud kolmepunkti viset, samuti kaks vabaviset ning eksis vaid ühel 11-st sooritatud kahepunktiviskest, kirjutab basket.ee

Lisaks noppis ta 4 lauapalli, andis 3 resultatiivset söötu, pani ühe bloki ja tegi ühe vaheltlõike. 37 mänguminuti jooksul tegi ta vastaste takistamisel 3 isklikku viga.
Nädala teises kohtumises pidi Eckerd aga tunnistama St.Petersburg Rollinsi 64:50 paremust.

Rausberg panustas 31 minuti jooksul 8 punkti, ühe lauapalli ja resultatiivse söödu ning vaheltlõikega. Isiklikke vigu eestlane ei teinud, küll aga 2 pallikaotust.

Seitse võitu ja 10 kaotust asetavad Eckerdi Sunshine State Conference 9 naiskonna seas viimasele kohale. Juhib vaid 2 kaotust saanud Tampa.

USA karjääri kõrgeimad 20 punkti viskas Viive-Kai Rebane, kui tema Binghamtoni ülikool alistas 83:59 New Hampshire.

Eestlanna tõi kõik korvid kahepunktivisetest, tabades neid 13-st 10. Lisaks võttis maha 2 lauapalli ja andis 5 resultatiivset söötu ning sooritas 4 vaheltlõiget. Patustas meie 20-aastane piiga 5 pallikaotuse ja 3 isikliku veaga.

Vaid punkti vähem ehk 19 tõi Viive-Kai 65:60 võidumängus Albany üle. Double-double vormistas ta võttes 11 lauapalli, neist 5 ründelauast.

Suurepärast sooritust täiendasid 2 blokki ja üks vaheltlõige. Protokolli kanti talle ka 4 viga ja 2 pallikaotust. Binghamtoni Bearcats on kogunud America East conferentsis turniiritabelisse 8 võitu ja 13 kaotust.

Põhiviisikus alustanud Sandra Andresson sai küll käe valgeks (2 punkti), kuid tema Mount St. Mary´s pidi eelmise nädala esmeses kohtumises tunnistama 47:51 Sacred Hearti paremust.

Võidurõõmu sai ka Sandra siiski tunda, sest Quinnipiac´ist oldi paremad suurelt 86:57. Eestlaselt selles mängus 4 punkti.
USA Northeast Conference´s on Mount St. Mary´s kogunud 8 võitu 12 kaotuse kõrvale.

Suure 42:74 kaotuse SISU CPH´lt Taani meistriliigas pidi vastu võtma LemVig, kelle eest Heila Rosenfeldt tõi 9 punkti. Lisaks võttis ta 4 lauapalli, tegi 5 vaheltlõiget ja andis ühe resultatiivse söödu. Miinuspoolele läheb kindlasti 4 pallikaotust ja üks isiklik viga. LemVig on tabelis 7 võidu ja 8 kaotusega 5-7 kohal.

Hispaania tugevuselt teises liigas oli heas hoos Pirgit Püü (pildil vasakul). Tema 16 punktile siiski naiskonna kaaslased piisavalt omalt poolt ei lisanud ja Pabellon Ourense kaotas 40:61 Extrugasa´le.

Extrugasa on ka alagrupi liider, eestlase klubi paikneb 5 võidu ja 12 kaotusega 12. positsioonil (kokku 15 naiskonda). Pirgit on osalenud kõigis kohtumistes. Keskmine mänguaeg on 25 minutit ja punktisumma 8,5.