Esimene veerandaeg möödus tasavägiselt. Meeskonnad mängisid võrdselt ning kumbki ei suutnud ohjasid enda kätte haarata. Pisikesele pausile minnes oli kerge edu siiski kodumeeskonnal, seisuks 22:18. Teisel kümnendil läks hoogu Tallinna Kalev, kes haaras juhtohjad enda kätte. Veerandaja teises pooles aga pooled vahetusid ning poolaja lõppedes oli jällegi ees Valga 34:30. „Oli võrdne mäng. Läksime ette, kuid seejärel tabas meid mõõn, millest me ei suutnud välja tulla, kuid nemad tulid,“ rääkis Kalle Klandorf.

Kolmandal veerandil oli jällegi aktiivsemaks pooleks Tallinna Kalev, kes haaras võrdsete mängus kerge initsiatiivi ning juhtis enne otsustavat kümmet minutit 47:42. Viimasel veerandajal tabas Tallinna Kalevit mõõn, mida Valga kasutas osavalt ära, tehes 14:2 vahespurdi. Sellest mõõnast Tallinna meeskond enam ei toibunudki ning kohtumise võitis Valga/Maks&Moorits 68:58.

Valga parim oli kaksikduubli teinud Raitis Grafs 15 punkti ja 10 lauapalliga. Veljo Vares lisas samuti 15 ning Timo Oja 11 silma. Üleplatsimees oli Tallinna Kalevi meeskonnast Emmanuel Okoye, kes tegi samuti kaksikduubli, visates 19 punkti ja korjates lauast 13 palli. Teda toetasid Marc Campbell 13 ning Janis Vahter 11 silmaga.