Valga alustas kohtumist bravuurikalt, kui esimese veerandi keskpaigaks juhiti Roberts Freimanise kolme tabava kaugviske järel 16:7 ja järgmist perioodi alustati 21:18 eduseisust. Tasavägise kohtumise poolajavõit kuulus samuti piirilinlastele 31:29.

Edasi kulges mäng Ogre dikteerimisel ja enne otsustavat veerandaega oli Valga seitsme punktiga kaotusseisus. Siiski suutsid külalised 41 sekundit enne lõppu Freimanise kaugviskest 61:60 juhtima minna, kuid Rinalds Sirsnins vastas omakorda kolmepunktiviskega.

Valgal oli viimastel hetkedel kasutada veel kaks vabaviset, mis toonuks lisaaja, kuid Rain Raadik ei suutnud neid tabada. Mängu üritati veel päästa ning Kristaps Miglinieks tegi Rihards Zebergsile vea, aga viimane vabaviskejoonel ei eksinud ja kindlustas Ogrele 65:61 võidu.

Võitjate resultatiivsematena tõid Marcis Vitols 16 ja Rihards Zebergs 14 punkti. Üleplatsimeheks kerkis Freimanis, kelle arvele jäi 23 punkti ja 7 lauapalli. Miglinieks toetas teda 11 punkitga ja Raadiku arvele jäi 8 punkti ning 11 lauapalli. Eestlaste poolelt said käe valgeks veel ka Egert Haller ja Sander Saare, kes tõid vastavalt 6 ja 2 punkti.

Ogre jätkab Lätis võimsalt, olles seitsme võidu ja kahe kaotusega turniiritabelis teisel kohal. Valga langes aga kahe võidu ja kuue kaotusega võiduprotsendi alusel eelviimasele ehk kaheksandale kohale. Järgmine mäng seisab kaksiklinna meeskonnal ees 1. detsembril, kui Eesti meistrivõistlustel võõrustatakse Tallinna Kalev/TLÜ-d.