Jätkatakse sama kontseptsiooniga, mis mullu. Kaksiklinna meeskond lööb kaasa kahes meistrisarjas ning meeskond komplekteeritakse vaid eestlastest ning lätlastest.

"Ausalt öeldes, on see rahaliselt kallim, kui mustade meestega mängimine," avas telgitaguseid meeskonna mänedžer Antti Vasar. "Esiteks on nii Eestis kui Lätis mängijate põud. Kui meil mängijaid lihtsalt pole, siis lätlastel on hästi paljud välisliigades. See teeb meie olukorra keeruliseks ning ka finantsiliselt raskemaks. Kuid üritame hakkama saada," oli Vasar optimistlik.

Üks oluline muudatus meeskonnas siiski on. Kui mullu üritati läbi ajada eelkõige lätlastest koosnenud eesliiniga, siis eeloleval hooajal moodustavad korvi aluse jõu eestlased. Valga-Valka särgi tõmbavad selga Viljar Veski (215 cm), Rain Raadik (208 cm) ja Renato Lindmets (200 cm). Mullusest meeskonnast on eestlaste poolelt jätkajad ka Kristo Saage ning Robert Peterson.

Lätlastest jäi vaid Kristaps Kanbergs. Uued tulijad on mängujuht Sandis Silavs, mullu Jurmala meeskonnas mänginud äär Ivars Zvigurs ning Portugali kõrgliigast koju naasnud tagamängija Arturs Bricis.

Kaks kohta Juris Umbraško juhendatavas meeskonnas on veel vakantsed. Antti Vasara sõnul võib lisandujate nimekirjas tulla üllatusi.