„Atria Eesti eesotsas on spordist ja korvpallist lugu pidavad mehed ja nii läksid läbirääkimised kiirelt. Tänu Atria Eesti AS panusele saame tugevdada nii põhimeeskonda kui ka tõhusamalt arendada korvpalli Valgamaal ja Lõuna Eestis,” ütles klubi üks juhte Margus Lepik, lisades, et Maks ja Moorits on Valgamaa tuntuim kaubamärk ning läbi korvpallimeeskonna tegemise saab ettevõtet ja tema toodangut tutvustada nii Eestis kui ka teistes Balti riikides.

Valga Korvpallikool on lisaks peatoetajale, Valga linnale mitu aastat otsinud ettevõtet, kes annaks oma panuse korvpalli arendamisel Lõuna Eestis ning usaldaks oma nime Valga korvpallimeeskonnale.

„Valga Korvpallikool tegutseb just Lõuna-Eestis, kus asuvad ka Atria Eesti suurimad tootmisüksused. Tahame toetada siinset kogukonda spordi kaudu. Korvpall on üks Eesti populaarsemaid spordialasid ja selle hea käekäik on meile oluline,“ ütles Atria Eesti juht Olle Horm. Horm lisas, et Atria Eesti kaubamärgid on Eesti tuntumad ja tooted parimad. „Tahame sama tuntuks ja parimaks muuta ka Valga Korvpalli,“ ütles Olle Horm.

Valga Maks ja Moorits (Valga Korvpallikool) mängib nii Eesti meistriliigas kui Balti liigas. Uue sümboolikaga Valga Maks ja Mooritsa meeskonda näeb esimest korda juba täna, 16. oktoobril Valgas Balti liiga mängus Tartu Rockiga. Mäng algab Valga Spordihallis kl. 19.00

Maks & Moorits on Atria Eesti kaubamärk, mis koondab enda alla kõrge kvaliteediga toorainest ja rohke lihasisaldusega tooteid. Ettevõte kasutab oma toodetes eestimaist toorainet, mis pärineb Atria enda seafarmidest Lõuna-Eestis ja Läänemaal.