Kerde ise peatreeneriks saamisest suurt numbrit ei tee, sest varasemate kokkulepete põhjal pidigi nii minema. "Mul on hea meel, et senine peatreener Mihhail Solovjov nõustus jääma minu abiliseks. Ta võttis mõne nädala pikkuse tervendava puhkuse ja andis seejärel "jah" sõna. Meil on vaja kõvasti tööd teha, et klubi poolt seatud eesmärgid täita," rääkis Kerde, kes on ametlikes mängudes Dinamot juhendanud kolmel korral. Kõik kohtumised on võidetud, viimati oldi karikavõistluste veerandfinaali korduskohtumises üle Moskva oblasti Himki duublist 92:59.

Dinamo tagas võiduga koha Venemaa karikavõistluste Final Fourile, mis peetakse 28.-29. märtsil. Karikavõitja kindlustab endale tulevaks hooajaks koha EuroCupi sarja. "Venemaa karikavõistlustel saavad osaleda vaid venelased. Ükski välismängija platsile ei saa. Seepärast ei osale karikavõistlustel ka Venemaa suurklubid, kus on palju välismaalasi. Kui mõne VTB liiga klubi duubel teeb kaasa, siis kuni neli mängijat esindusmeeskonnast võib võtta tugevduseks," loetles Kerde karikavõistluste reegleid.

Lisaks Dinamole on koht karikavõistluste Final Fouris olemas Primorje Spartakil ja Novosibirskil. Mõlemad on sarnaselt Dinamole Venemaa Superliiga meeskonnad.