Mäng algas finaalile omaselt väga tuliselt ja kohe esimestest minutitest oli selge, et väljakul on kaks võrdset võistkonda. Esimese veerandi järel läks Audentese SK juhtima 19:16. Väga võrdne kohtumine jätkus ka teisel veerandil ningäikese edumaa sai poolajaks Reet Rausbergi juhendatav Audentes, minnes ette 33:27. Janne Pulk tõid Audentese poolelt 13 punkti, Johanna Eliise Teder oli tartlaste parim 11 silmaga.

Kui kolmandat veerandaega jäi mängida veidi alla kuue minuti, oli Audentese eduseis suurenenud juba 12-punktiliseks (41:29). Tartu oli kaotanud rütmi, visked ei tabanud, söödud ei jõudnud kohale. Viimasele veerandile mindi vastu Audentese Spordikooli 53:39 juhtimisel.

Kui normaalaja lõpuni jäi neli minutit, jõudis Tartu 10 punkti kaugusele. Tederi kahepunktivise vähendas vahe veel 8-punktiliseks (50:58), kuid Audentes ei lasknud üllatusel sündida ja võttis karikafinaalist siiski võidu.

Finaalmängu parimaks mängijaks valitud Janne Pulk viskas võitjate parimana 19 punkti. Tartu poolelt tõi Johanna Eliise Teder 25 punkti ja seitse lauapalli.

Värskete karikavõitjate peatreener Reet Rausberg lootis näha veelgi võistkondlikumat mängu, kuid jäi lõppkokkuvõttes väga rahule. “Meil puudus korvialune jõud ja pidime rohkem tagamängijate peale lootma, kes said täna kenasti hakkama. Tänavu on palju vigastusi, kui me nendest üle saame, siis on seis veel parem.”

Statistikast

Tartu Kalev vs Audentese SK

Lauapallid: 51-52

Korvisöödud: 4-11

Vaheltlõiked: 9-15

Pallikaotused: 22-14

2p: 27 vs 44%

3p: 9 vs 13%

Vv: 74 vs 45%