Eesti kaitse toimis, aga muus osas jäi noormeeste mäng liiga pehmeks. Eestlased jäid maha juba alguses ning teisel veerandil kärises vahe korraks juba 18-punktiliseks.

"Ma ei nuriseks niiväga rünnaku üle, kuivõrd ütleks märksõnakdeks häälestus ja alguse pehmus. See oli esimese mänguga (Serbia) võrreldes kehvem," tunnistas koondise peatreener Indrek Reinbok.

"Ma mõõdakski seda mängu pigem mitte tulemuse vaid mängupildi järgi," tõdes Reinbok. "Ning ses osas ma täna rahule kindlasti ei jää. Kui oleksime mänginud oma mängu, paremat mängu, kas me siis oleks olnud võimelised võitma - seda ma ei oska öelda."

Peamise kaotuse põhjusena tõi Reinbok välja Kreeka maa-ala kaitse. "Kreeka tappis meid maa-alaga. Me samas pole kordagi ettevalmistuses maa-ala vastu hätta jäänud. Serbia vastu olime silmatorkavalt hädas lauas - no lihtsalt turniiri käigus pole vist võimalik ka pikkust juurde panna. Üle pea võeti pallid ära. Aga täna Kreekaga kaotasime oma laua, mistõttu ei saanud me ka kiireid üles võtta ja sealt jäid punktid puudu," lisas Reinbok.

Esmaspäeval kell 19.30 kohtub Eesti EMil Soomega.