Vändra ei ole tuntud kui korvpallikants, kuid loodetavasti viivad sarnased ettevõtmised korvpallipisiku kohalike noorteni ning korvpalli kandepind laieneb. TYCO Rapla mänedžer ja korvpallikooli tegevjuht Jaak Karp tuli Vändrast tagasi positiivsete emotsioonidega: „Lapsed olid väga julged ja emotsionaalsed. Kuigi kohalikku spordielu dikteerib peamiselt jalgpall, siis oli näha, et lastele meeldis ka põrgatada ning palli korvi visata.“

Lisaks Jaak Karbile käisid Vändra keskkoolis õpetussõnu jagamas Rait-Riivo Laane, Martin Paasoja, Kaarel Traumann, Hendrik Ruut ning leegionärid Žiga Fifolt ja Dušan Sisic.

Laupäeval, 7. detsembril, peab TYCO Rapla oma järgmise kodumängu. Esmakordselt sel hooajal minnakse kodusaalis vastamisi BC Rakvere Tarvaga.

Põnevasse vastasseisu kaasab Rapla Korvpallikool kõik oma õpilased ja mitte ainult pealtvaatajana. Noored korvpallurid vanuses 7-18 omavad tähtsat rolli meeskonna mängueelsel tutvustamisel. Ülemöödunud hooajal algas sarnaselt Rapla ja Tartu Ülikooli vaheline poolfinaalmäng.

Kuna õhtud on pimedad ja kõigil lastel ei ole võimalik üksinda mängule tulla, siis saavad eripakkumise osaliseks ka lapsevanemad. Kui mängule tuleb üks vanem, on tema jaoks piletihind 4€ (tavahind 5€), kui on tulemas ema-isa koos, siis on üks pilet 3€ ehk kahe peale kokku 6€. Tuleb vaid piletimüügis mainida, et Teie laps käib Korvpallikoolis trennis.

Lisaks on laupäevasel mängul kõigile väikestele korvpallifännidele (mitte ainult korvpallikooli õpilastele) lõbus üllatus – batuut. Samuti toimuvad ka traditsioonilised loosimängud ning kõiki 7. detsembri sünnipäevalapsi premeerib Pizzakiosk.

Kell 17.00 algavat kohtumist vahendavad otsepildis nii TV6 kui Delfi TV.