Kerge trauma sai karikavõistluste veerandfinaalkohtumisel laupäeval Keilas ka mängujuht Tanel Sokk, kuid tema on homme Türgi klubi vastu väljakul.

"Sokk kindlasti mängib. Ta sai puuka, see läks üle. Loodame, et ka Abbott saab mängida. Tal on kannapõrutus. Kui tal on homme ikka väga valus, siis ei saa mängida, aga kui tal on normaalne, siis mängib," ütles Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak Delfile ja Eesti Päevalehele.

Banvitiga on Kalev/Cramo sel hooajal juba kohtunud. 15. oktoobril peetud mängus kaotas Kalev/Cramo türklastele 60:86. "Seal ei läinud meil visked eriti hästi. Kolmeste protsent oli uskumatult kehv (20-st kaugviskest tabas vaid 2 - toim). Sealt said nad palju kiireid vasturünnakuid ja nii see mäng edasi läks," meenutas Varrak põgusalt esimest kohtumist.

Banviti peatreener Dimitrios Itoudis on EuroCupi kodulehele homse mängu eel öelnud: "Austame Kalev/Cramot ja ootame Tallinna kohtumisest väga rasket mängu. Neil on hea koosseis ning eriti head atleedid ennekõike. Seetõttu peame keskenduma igale minutile sellest mängust. Nad mängisid Maccabi Haifa ja Kaasani Unicsi vastu võrdselt, seega teame, et meid ootab ees kõva lahing."

Banviti ameeriklasest leegionär Sammy Mejia lisas: "Meie jaoks väga tähtis mäng, mis tuleb kindlasti väga raske. Peame jääma oma mänguplaani juurde ja näitama samal tasemel mängu, nagu eelmisel paaril korral."

Kalev/Cramo - Banviti kohtumine algab Saku suurhallis homme kell 19. Delfi teeb mängust tekstipõhise otseülekande.