"Mängu võitsime lõpuks 96:84 ja vahepeal juhtisime juba ka üle 20 punktiga. Nagu ikka saime kõvasti abi tabavatest kaugvisetest ja söötudega leiti üksteist kenasti üles," kirjutas Rocki kodulehekülg mängust.

"Adekvaatset punktiviskajate nimekirja kahjuks anda ei ole, sest sellisest protokollist on raske midagi tõepärast välja lugeda. Heas hoos olid Tanel Sokk, Reinar Hallik, Timo Eichfuss ja Kaido Saks. Homme hommikul ootab meid ees kella seitsmene buss ja tagasitee Lanzhousse tuleb ilmselt läbida koos ameeriklastega ühes bussis."

"Aga üldiselt saab kogu mängu korralduse võtta kokku Gert Kullamäe sõnadega, et kui päeval vaatasid kohalikud meid suurte silmadega, siis õhtul käime meie suu ammuli saalis ringi, et kuidas niimoodi on võimalik ühte korvpallimängu korraldada. Lonkas kõik alates mustast põrandast ja saali ventilatsioonist lõpetades lauakohtunike ajamõõtmisega. Pärast mängu duši alla minekust ei olnud tavapäraselt mõtet rääkidagi, sest duširuum oli kaunis kesises seisus. Hiina on ikka imedemaa," kirjutab Rocki lehekülg.