Visketabavusega hädas olnud tartlased kaotasid mängu 49:77 ning ainsana jõudis tartlastest kahekohalise punktisummani uus mees Karolis Petrukonis, visates 11 punkti ja võttes seitse lauapalli.

Avaveerandajal tasavägiselt kulgenud mängu pööras Liepaja enda kasuks teise veerandiga, mille lõpus tehtud 14:0 spurt viis nad poolajaks 36:25 ette. Kolmanda veerandaja mängisid meeskonnad võrdselt, mis aga tähendas, et vahe püsis ka viimase neljandiku alguses. Viimasel veerandil kärises vahe veelgi ja lõpuvile kõlades oli see mängu suurim – võõrustajad võtsid 77:49 võidu ning mängivad homme Ventspilsiga turniiri esikohale.

Augustas Peciukevicius ja Joosep Toome lisasid Petrukonise 11 punktile võrdselt kaheksa punkti ning Augustas sai hakkama ka kuue korvisööduga. TÜ/Rock tabas vaid kaks kaugviset ja seda 18-st katsest.

Liepaja meeskonna parimad olid võrdselt 15 punktiga Mareks Jurevicius ning Riia VEFist üle tulnud Janis Blaus. 14 punkti peale jäid nii Janis Antrops kui nende ainus ameeriklane Dwayne Jonson, kelle arvele kanti ka viis lauapalli ja neli korvisöötu.

TÜ/Rocki peatreeneri Gert Kullamäe sõnul sai küll mõnest mehest parema pildi ette, aga meeskonna mängu kvaliteet jäi täna puudulikuks. „Täna läks valesti kõik, mis valesti sai minna. Eriti just rünnaku poolel. Meeskond ei olnud korralikult mängus sees ja me ei saanud kätte päris seda mängu, mida oleks tahtnud. Sain täna Petrukonisele ja noorematele anda palju minuteid ja vähemalt see eesmärk - neist pisut parem pilt ette saada – sai täidetud. Aga ega mingit paanikat pole, homme on turniiri kolmas mäng ja siis teeme kindlasti parema esituse,“ sõnas Kullamäe.

TÜ/Rock mängib turniiri 3.-4. kohale homme kell 13.15 ning vastaseks on Jekabpils.