TÜ/Rock peatreeneri Gert Kullamäe sõnul ei sujunud tänane mäng nii hästi kui eelmised kaks. „Täna meil meeskondlikul ei toiminud ja palju oli ebakõla nii kaitses kui rünnakul. Ja ilmselt oli nii mõnelegi mehele kolm lähestikku mängupäeva veel liiast,“ võttis Kullamäe finaali kokku. „Aga saame juba järgmisel nädalavahetusel selle kaotuse revanšeerida, sest BBL Cupil läheme nendega jälle kokku.“

Hinnates Ventspilsi kui EuroChallenge alagrupikaaslast jäi Kullamäe ootavale seisukohale. „Vaadates nende koosseisu praegu, siis tuleb neil ilmsel veel muutusi ja see praegune sats ei pruugi olla see, kellega EuroChallenge sarjas mängime“

Kohtumise alguses jäid tartlased 3:10 kaotusseisu, ent Augustas Peciukeviciuse vedamisel jõuti veerandaja keskel järgi ja võideti avaneljandik 17:14. Teisel veerandajal jätkus tasavägine mäng peamiselt Rocki eduseisus, ent Ventspilsi suutis viimasel minutil paremini tegutsed ja nii läksid meeskonnad poolajale lätlaste 39:35 eduseisus.

Teist poolaega alustasid Ventspilsi mängijad taas hästi ja peagi leidis TÜ/Rock end kaheksapunktilises kaotusseisus. Gert Dorbek hoidis aga Rocki rünnakuid üleval ning tõi meeskonna taas mängu tagasi ja viimasele neljandikule läksid meeskonnad seisul 57:56 Ventspilsile Neljanda veerandaja keskel hakkas Ventspils tasapisi eest ära vajuma ja tartlaste rünnak takerduma. Nii tuligi oma selle hooaja EuroChallenge alagrupikaaslaselt lõpuks vastu võtta 64:71 kaotus.

TÜ/Rocki eest viskas Gert Dorbek parimana 18 punkti. Timo Eichfuss lisas 13 ja Augustas Peciukevicius 12 punkti. Peciukevicius valiti ka meeskonna turniiri parimaks mängijaks.

Ventspilsi parimana kogus Ronalds Zakis 22 punkti.

TÜ/Rockil on järgmise nädala lõpus ees ootamas BBL Cup Kedainiais, kus laupäeval, 28. septembril on võimalus revanšeerida tänane kaotus Ventspilsi vastu. Kohtumine algab kell 19.30.

Tuletame meelde, et kuni septembri lõpuni on müügil TÜ/Rocki hooajapiletid, mis tagavad sissepääsu kõikidele selle hooaja kodumängudele. Hooajapilet saab soetada kõikidest Piletilevi müügipunktidest ning internetis Piletilevi müügikeskkonnas.