Esimeses mängus kohtus TTÜ Moskva regiooni Himki järelkasvuga ja võitis 74:65.

„Mängu algus oli tasavägine, kuid kolmanda veerandaja keskel õnnestus meil teha väike vahespurt ning kogu mängu lõppskooriks oli 74:65 TTÜ kasuks (Raadik ja Järveläinen 18p),“ võttis peatreener Rait Käbin avamängu kokku.

Teises mängus Gruusia Tehnikaülikooli vastu jätkus tasavägist heitlust esimeseks veerandajaks, mis lõppes viigiliselt. Poolajaks olid Tehnikaülikooli tudengid ees juba 48:36 ning mänguvõit vormistati numbritega 96:81. Toomas Raadik viskas 22 punkti ja võttis 14 lauapalli.

Viimases mängus alistati Moskva Kehakultuuriakadeemia 93:70 ning tagati turniirivõit ja pääs Final Fouri. Joonas Järveläinen sai kirja 27 punkti.

„Viimases mängus murdsime vastase maha suurepärase visketabavuse ning hingestatud kaitsemänguga,“ sõnas Käbin ja lisas: "Meeskonna parimaks tunnistati Järveläinen ja kogu etapi MVP tiitli pälvis Toomas Raadik.“

Lisaks Järveläinenile ja Raadikule kuulusid rivistusse Sten Olmre, Risto Puur, Reni Alvin Kuimet, Aleksander Kaaberma, Rain Markus Koort, Ivalo Pajumets ja Sander Viilup. Esindustiimist puudusid seega Kiur Akenpärg ja Nikola Vujacic, samuti Sander Saare.